Blogg om fritid, hobby, resor och upplevelser

Fritid, hobby, upplevelser och resor

Riktigt bra coilovers från D2 till min bil

- Posted in Bilar by

Hittade grymt bra D2 coilovers online

Jag har länge gått och funderat på att köpa coilovers till min bil. Jag har en BMW M3:a som jag älskar, men jag tycker att den är lite åt högsta hållet. Jag skulle vilja ha stora fälgar och för att de inte ska skrapa i hjulhuset, skulle jag behöva coilovers. Men vilka coilovers ska man välja? Det finns mängder av olika sorter och märken. Men de coilovers som jag har hört bäst om bland bekanta m.m är coilovers från D2.

En återförsäljare av dessa D2 coilovers hittade jag online. Det är en jättebra webbutik som heter Street Performance. Jag kom på att jag handlat därifrån förut och blev väldigt positivt bemött och nöjd. När det kommer till D2 coilovers så är det verkligen bra kvalitet. Man vill ju ha bra grejer som håller. Coilovers utsätts för mycket belastning och man vill inte ha något dåligt som kommer att knäcka, fungera sämre eller gå sönder efter ett tag.

Jag hade en sån beslutsångest till vilken sort jag skulle ta. Vilka som var bäst för min bil och mina behov. Så jag bestämde mig för att slå webbutiken en signal. Jag möttes av en väldigt kunnig man som hjälpte mig att hitta de bästa coilovers för just mig. Nu har jag haft dessa i några månader och är otroligt nöjd med mitt köp! Jag köpte även ett par feta fälgar genom Street Performance och min bil ser grym ut! Vilket lyft ett par stora fälgar och coilovers kan göra.

Jag märker att det är fler som stirrar på min bil nu. En BMW M3:a låter väldigt härligt och det är kul när de vänder sig om och sen visar tummen upp till bilen. Nu har min bil både performance, snyggt utseende och låter härligt. Vad mer kan man begära. Är så himla glad att jag tog beslutet över att skaffa coilovers och att jag hittade så bra ställe att köpa dem på.

coilovers D2 Street Performance